mandag 27. mai 2013

Kjøkkenmaskintrekk og barneputer sys på bestilling

Hvor blir ukene av?!?! Jeg kan ikke forstå hvor denne våren ble av. Det har jo ikke vært mye til vår når man tenker på været, men tidsmessig blir jeg helt bekymret på hvordan tiden flyr. Jeg ønsker meg noen ganger tilbake til barndommen der en uke føltes som en hel eeeeevigheeeet og et år var en uendelig mengde tid.
Som jeg har skrevet tidligere er skolegangen min temmelig altoppslukende, og mai er som for alle andre studenter eksamensperiode. Så, jeg må bare innse min begrensning og lage dette korte innlegget, et lite opplysningsinnlegg når det gjelder produktene jeg syr på bestilling. Det tar såpass mye tid å sy gardiner, andre puter, trekk til ulike kjøkkenprodukter at jeg har bestemt meg for å kutte ned til kun to produkter:
Den ene produktet blir det vanlige gode gamle kenwood major trekket som jeg har laget nå over
30 stk på bestilling. Utrolig gøy at så mange synes det er fint, og dette har vært den utgaven det går
mest av ogs om jeg personlig synes er det fineste. Varriert med enten gammelrosa bånd eller aqua-fargede bånd. Men det har blitt bestilt både sorte, hvite, rosa og gråe med forskjellig tekst og forskjellige bånd. Du bestemmer! Send bestilling til linnesen79@yahoo.no og trekket koster 300,- og frakt på 40,- kommer i tillegg. Mange kjøper dette som venninne-gaver og julegaver :-)


Barneputene har også vært populære. Der sender jeg uten innmaten, siden dette fordyrer frakten så mye. Prisen her er også 300,- for puta og 40,- i frakt. Størrelsen er til standard 45*50 puter, og får en rektangulær størrelse ved at jeg syr kanter på yttersidene. Men har du en annen pute er det helt i orden å justere målene. Du bestemmer selv om du vil ha trekket linfarget eller hvitt, rosa har også vært populært men ikke alltid like lett å få tak i den rosa linen. Puten er åpen i bunnen, og noen ønsker at knytebåndene ikke skal være på. Uten heklebåndene blir puten noe mer tidløs og kan være koselig på et tenåringsrom såvel som et babyrom.
Send også bestilling til linnesen79@yahoo.no om du er interessert.
 
Så da stuper jeg tilbake i fordypningsoppgaveskriving, og gleder meg til juni da jeg vil ha mer kapasitet bak symaskinen igjen.
Mange av dere kommer med spesielle ønsker om trekk til andre typer maskiner, moccamasteren som jeg også tidligere har laget trekk til, gardiner etc, men jeg må bare beklage og pressisere at det kun er disse to produkene jeg nå syr på bestilling.
 
Ha en deilig forsommer, så håper vi solen og varmen snart kommer!
 
Beste hilsen,
 
Linnesen på landet


Populære innlegg