søndag 10. juli 2011

Sy-glassveranda
Var jeg ikke heldig som fikk bruke dette fine rommet til sy-rom?!? Jeg synes det er det koseligste å sitte her å tråkke på pedalen mens jeg har full oversikt over tunet og masse koselig lys inn. Selv om det nok blir enda bedre lys når a mor får ut fingeren til å vaske vinduene... Håper ikke skitten synes på bildet :-D Nemlig mye morsommere å sy enn å vaske, sant?!

2 kommentarer:

perleblomst sa...

Så fantastisk hjem dere har-helt herlig!
Lurer på hvor du har kjøpt de hvite, vegghengte små kommodene du har på syrommet? Og den lange "krydderhylle" til mel, sukker etc på kjøkkenet?
Blir så inspirert :)

Linnesen sa...

Så utrolig koselig å høre :-D Virkelig koselig, og ja de små skuff-seksjonene er perfekt på syrommet der det er masse små dill og nips som trenger å organiseres. De er fra Bloomingville, og kjøkkenhylla med glass-skuffer har vi laget selv. Kjøpte for drøye to år siden en laaang hylle på over halvannen meter med både glass-skuffer, glassflasker store og små og hadde da lett etter dette i flere år. Mest plast å finne, men kikk med jevne mellomrom på finn. De forsvinner fort!! Og hvis du finner en med en defekt skuff, er det mange ganger bruktbutikker har skuffer fra byggspesial (som iallefall mine skuffer er fra) som man kan kjøpe. Lykke til på leting og takk igjen for rosende ord :-)

Klem Linn

Populære innlegg