lørdag 14. januar 2012

... kjøpte liksågodt ny kabel...

For DA dukker sikkert den gamle opp ;-D
Her kommer bildet av meg sånn jeg så ut da støpingen var over... Kjente halvveis ut i prossessen at jeg burde sikkert hatt beskyttelsesbriller på, for ble litt bekymret et øyeblikk da jeg kjente mye spurt i fjeset og hurtigtørkende sement i øynene er kanskje ikke så lurt! Men kunne jo ikke risikere kjellergulvet heller ;-D Ja, ikke sant... Min tanke var faktisk det, og ikke at jeg ikke kunne risikere skade i øynene pga et ynkerlig kjellergulv... Ha ha ha... Men svien ga seg, og det føltes godt å få dusjet før senvakt!!

 Måtte legge med noen bilder fra de nye hyllene i bode som petimeter-mannen har snekkert sammen. Det som han sa var bare smikk-smakk-smokk og gjort på en liten fillestund med restmaterialer på låven visste jeg at ikke kom til å bli sånn. Og jeg fikk rett, han måtte selvsagt kjøpe nye materialer som passet perfekt til formålet, målte og vatret og målte alle kassene for å finne ut dimmensjonen hyllene måtte ha for å få best utnyttelse av rommet... Så etter ca 4-5 dager så ble dette resultatet. Ny-støpt gulv, malt og nymalte vegger og tak, fine fine hyller, og du verden så fint det var å få en bod!!! Orden i sakene er jo deilig!!
 He he, legg merke til greengate-koppen... Ikke alle "snekkere" som har SÅÅÅ fin jobbe-kopp ;-D Strøkent som alltid, kjære ;-*
 Dette ble et litt kaotisk innlegg, men her har Christian tatt bilde av program-beskrivelsen av Herlige Hjem da vi skulle sendes. Det var så surrealistisk å se, og ikke minst høre "hallo-damen" presentere programmet og Linn og Christian at vi måtte forevige det ;-D Ha ha ha...
 Søte rare Jenny, fikk en idé om at bunnen av det innebygde skapet på rommet hennes var ypperlig som soveplass... Hadde aldri trodd at denne litt klaustrofobiske frøkna faktisk skulle sovne der, men det gjorde hun! Veldig spennende var det, og da jeg løftet henne ut i 23-tiden og la henne i senga hennes (lå jo tross alt bare på en dyne, og fikk ikke strukket seg heeelt ut heller) så ble hun supersint. Gråt utrøstelig i nesten 30 minutter. " Jeg VIIIIIIIL sove i skapet, jeg MÅÅÅÅÅÅ sove i skapet, mamma! UUUÆÆÆÆÆææææhhh!!"
 Her er bildet mannen tok av meg sittende å sy på glassverandaen. Skikkelig stas med alle bestillingene som kommer, og jeg har nå sendt til alle kanter av landet. Kjøkkenmaskin-trekk og puter går det mest i. Peder-puta og Jenny-puta samt Lykke-puta er de som etterspørres, samt de gamledagse lift-gardienen. Utrolig koselig!! Nå har jeg dessverre fått en moccamaster på kjøkkenbenken også, så snart blir det nok trekk å få til den også ;-)
 Jenny synes det er SÅÅÅÅ koselig at jeg sitter og syr etter hun har lagt seg, m en litt lett for å stå opp igjen for hun skal bare ditt og skal bare datt... he he... Så her under ser dere hun har sneket seg inn og vi har oppdaget fotografens blitz :-)

Dette ble et litt rotete innlegg med alt mulig kokt sammen. Skal bli flinkere til å organisere meg til neste gang. Nå er prosjektet for uka som kommer å finne teppe til kjellergulvene. Skal bare ha teppe på lekerommet/gjesterommet samt treningsrommet. Vaskerommet, fyrrommet og bodene blir uten. Gleder meg veldig til å innrede lekerommet, og ungene vet ikke om det ennå, så det blir utrolig gøy når det er ferdig å overraske de med dette. Tror vi må stjele idéen til Kristin om klatrevegg på den ene endeveggen ved siden av ribbeveggen. Morsomt!!
Men nå skal jeg finne senga. Mannen sin tur til å sove lenge i morgen :-D

Klem Linnesen

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei Linn!
Hvilket firma har gjort jobben på boden? Hvor mye har du betalt for både materiale og arbeidet? Det ser veldig fint ut.

Populære innlegg