søndag 10. juli 2011

Badet vårtJeg hadde veldig lite lyst på et glorete stygt dusj-kabinett, så nedfelt porselenskar ble løsningen med dusj-dør. Såkalt dusjnisje heter det kanskje med flislagte vegger. Veldig fin løsning ble det.Da vi skulle lage badet gikk det med veeeldig mange timer både på dataen og på telefonen, mange turer rundt etter flisprøver for ikke snakke om den nesten umulige jakten etter armatur, og dusj-løsninger som passer i vår stil. Nostalgisk landlig stil er litt sært på badroms-fronten. Samme gjelder badromsbelysning. Herre min hatt, nesten umulig å finne noe som passet, men selvfølgelig hadde Bloomingville noen flotte lamper, også endte vi med spotter godt gjemt litt "opp i" taket så ikke de ble så synlig. Og selvsagt... hvite måtte de være.
Hadde lenge planer om å finne en gammel skjenk og felle ned to vasker i den. Men etter evigheter på jakt, og ingen sjenk passet hverken i utforming eller høyden, så falt valget på søylevasker fra Heritage (bestilte fra http://www.moloas.com/) Toril som eier butikken kan ALT om sveitserstil, stilepoker, interiør i de forskjellige tidene, tapeter, ja det finnes ikke en ting den dama ikke kan svare på :-D. Kjøpte også armaturer til vaskene derfra, og badekar og badekar-armaturen er som tidligere nevnt fra Little England. Har en liten butikk i Sandvika, samt nettbutikk www.little-england.no/shop. Men vær obs på at disse engelske armaturene ikke alltid er helt ukompliserte å koble på våre standardiserte rør. Dette kan jeg ikke få understreket godt nok :-D Fired Earth på Bygdø Allé handlet vi dusjkaret fra, men ser nå at de har byttet internett-adresse til http://www.agacookers.no/ så kanskje de har lagt seg mest på kjøkken og aga-komfyrer nå?! Toaletten vår kjøpte vi også fra Heritage som molo den gangen forhandlet, men både little england og Fired Earth forhandlet også toaletter da, men fant ingen med riktig fasong før jeg så Heritage sin. Den er nydelig.
3 kommentarer:

Jorunns Fredfylte Boble sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Jorunns Fredfylte Boble sa...

Så linken til bloggen din på Facebook, og da måtte jeg jo bare titte innom. Og for en glede, her fikk jeg jo ønsket mitt oppfylt - nemlig å se flere bilder fra huset deres!! :) Dere har det virkelig flott altså, det må jeg si :)

Massemasse lykke til i konkurransen!!

Ellen Hovland sa...

Så vakker blogg :-)
Jeg kjenner meg veldig godt igjen i det du skriver om at det er vanskelig å finne baderomsinnredning i gammel stil. Vi har også brukt utallige timer på dette i husprosjektet vårt...
Deres bad ser helt superflott ut, -du har virkelig klart å finne stilen!

Hilsen Ellen

Populære innlegg