tirsdag 8. november 2011

Da har jeg sendt avgårde de første trekkene til kjøkkenmaskin, og jammen var det gøy for meg. Veldig rart men kjempekoselig at folk vil kjøpe det som jeg lager, og i går da jeg satt og sydde trekkene ferdig kjente jeg at jeg gjorde meg mye mer flid med og ble plutselig supernøyaktig (jeg som ALDRI før har blitt betegnet som pirke eller petimeter ;-D) siden det faktisk var mennesker som betalte penger for det jeg gjorde. Plutselig var det kjempenøye at bokstavene stod hundre prosent rett etc. Før har jeg alltid ledd av små-skavanker og tenkt at det er jo det som gjør det hjemmelaget :-) Men morsomt var det, synes særlig min mann som alltid har fått hyss for å være så ufattelig pirkete, at også jeg kan være pettimeter.

Uansett; nå har jeg fått samlet sammen noen bilder av hva jeg kan tenke meg å sy på bestilling, så får vi se om det er marked for tingene mine:


* Kjøkkenmaskin-trekk (avbildet over). Blir laget i lin, heklebånd til knyting og med trykk. Koster 250 kroner, så kommer frakt på ca førti kroner i tillegg. Det hvite er av eldre produksjon der jeg ikke hadde begynt å lage med en kant nederst enda. Så det øverste er av den nyeste utformingen som gir den en bedre hold enn den hvite. Men legger den med her for å vise alternativer på farger.

* Gammeldags svensk lift. Lages også i lin. Jeg har laget mine i stua i hvit lin og sydd på et heklebånd. Enkle og passe "avslappede" i stilen som bare lin kan bli. Jeg har hengt mine inne i karmen siden jeg har så veldig brede karmer og ikke hadde lyst til å feste/skru i tapeten utenfor. Er bare øyeskrue og hvitmalt list inne i gardiene som er feste. Kan sendes med for 50,- ekstra. Maler trelisten hvit for hvite gardiner og holder den trehvit for linfarget gardin. Med stoff, pyntebånd og jobb kommer en slik gardin på 500,- . Hva det koster i frakt avhenger av vekt (dvs størrelse på gardinen)
*Gammeldags svensk lift til barnerom. Til mine to har jeg laget samme type som i stua, men istedenfor å ha en rett kappe hengende utenpå så har jeg sydd linstoffet i vimpelfassong og sydd på pyntebånd av ponponger. Jenteutgaven har jeg pyntet litt ekstra med ett heklebånd til, mens gutteutgaven er litt enklere. 600,- da vimpelkanten er mer jobb. Fraktpris på disse også avhenger av vekt (dvs størrelse på gardinen)


JENTE-GARDINENE
* Vimpelrekke med 10 vimpler koster 200,-. frakt der også på omlag 50,- og dersom den skal være lengre (ca 180 standard) eller kortere finner vi riktig pris. Disse vimplene kan lages til å matche barneromsgardiene dersom det er ønskelig, mine er laget av Tilda sitt stoff fra panduro, og er ganske dyre stoff, 179 kroner per meter, men lager jeg de av stoff og stil sine bomullsstoff vil 200 per vimpelrekke på 180 cm og 10 vimpler være riktig. Jenny sin som er avbildet her har 20 vimpeler, er nærmere 3 meter lang og kostet nok omkring 250 i materialer, også bruker jeg halvannen time på klipping og sying, så en slik kommer på 400 kroner og gjør utrolig mye ut av seg.*Puter med navn og kronetrykk. Fine dåpsgaver/bursdagsgaver?! Linputer som også kan passe til gardinen og vimpelrekken med barnets navn på. Putene er ikke så aldersbestemte, og kan "vokse" med barnet. Kan lages både i hvit lin, gammelrosa lin eller sandfarget lin. Kan selges i ønsket størrelse. Min avbildede versjon koster 300,- og er fin både med en ramme med farge under kronetrykket som på Peder sin eller med trykket rett på linstoffet for en litt enklere varriant. 

* Lang lingardin med trykk. Jeg har laget gardiner til kontoret med påtrykket gårdsnavnet. Trykket også på litt pyntebård rundt og synes de ble veldig artige. Bestem selv trykket, og kan leveres både med løpegang til stang eller som avbildet med knytebånd for en litt annen varriant. Mine gardiner er 210 cm lange og koster 700 kroner paret, dvs 350 kroner stykket. Dersom du vil ha løpegang og ikke knytebåndene er gardinene noe billigere, dvs 600 kroner paret. Frakt avhenger igjen av gardinens størrelse, dvs vekt.

* Puter med strykemerker, blondekanter og/eller trykk. Legger med noen bilder av mine siste puter, så kan dere kikke. En standard stor pute ( 50*70 cm) eller mindre (45*50) kan følge med om ønskelig, men da blir jo frakten vesentlig dyrere. Prisen på putene avhenger jo av hvor mye du vil ha på den. Den puten jeg har laget hvor det kun er trykket på "Lykke" er den rimeligste puten og koster 300 kroner. Dersom man både ønsker strykemerke med heklebånd og kanskje også tekst under ligger de store putene på 450 kroner og 350 for de små. Og selvsagt kan trykket være akkurat det du vil. Har laget forskjellige varrianter, men teksten bør ikke være for lang. Så da sitter jeg standby på glassverandaen ved symaskinen og venter i spenning på om noen har lyst til å bestille litt :-) Enten kan dere bestille her i kommentarfeltet eller at dere sender meg en mail på linnesen79@yahoo.no

Ha en fin kveld!!
Linnesen

14 kommentarer:

Har en drøm... sa...

Så mye fint du syr;)
Gøy med bestillinger.
Likte godt gardinene du syr;)

Klem Line

cathrine sa...

Hei Linn!Såå flink du, imponert!Jeg vil gjerne ha en pute med Sophie og krone!Rosa eller hvit..hmm, litt usikker. Hva tror du blir finest?!

klem cathrine

Linnesen sa...

Heisann Cathrine. Jeg tror kanskje at den gamlerosa linen med hvit krone og hvitt trykk blir super-søt! Eller kan jo også hvit lin med rosa ramme med hvit krone og tekst også funke? Hmmm... Hvilken størrelse tenker du? Jenny og Peders sine puter er 35*60 cm som er fylt med stoff og stil sin fyll-pute.

Klemmer

cathrine sa...

Tror jeg går for hvit jfaktsik jeg!Kan godt ta den str:)
Ååå, så gøy! Da blir det hvit linpute med rosa ramme og Sophie trykt på<3

Jorunn sa...

Veldig gøy å lese om deg i nyeste Boligpluss, jeg lar meg gang på gang imponere av all den jobben dere har lagt ned i renoveringen av huset!

salige lavendel sa...

Så mye nydelig du syr! Synes spesielt de liftgardinene var kjempeflotte. Legger meg til som følger her hos deg =) Takk for titten og ha en fin kveld videre.

Linnesen sa...

Tusen takk for kjempekoselige kommentarer. Ja jeg synes det er kjempegøy å sy, skulle bare gjerne hatt ENDA mer tid til å sitte bak symaskinen. Tusen takk for kompliment, Salige Lavendel. Er stadig inne hos deg og beundrer nydelige blondebånd etc!!

God helg!

Linnesen

Nimine-bloggen sa...

Hva slags kjøkkenmaskin er det som skjuler seg under trekket? :)
JEg kommer nok til å bestille et sånt av deg, meeen må få meg kjøkkenmaskin først, hehe ;)
Har lagt meg til som følger av bloggen din, nydelig hus du har! :)

Linnesen sa...

Tusen takk, Nimine. Jeg får dessverre ikke laget innlegg så ofte som jeg kunne ønske, men sånn er det vel for oss alle. Det er en kenwood som er under trekket. Kitchen-Aid er jo nydelige å se på, men dessverre ikke så praktiske siden bollen er veldig liten. Kjenner mange som har den og sier at det blir dyr kjøkkenpynt, siden de ender med å bære opp fra kjelleren den gamle kenwooden når noe skal lages... Litt mer arbeidshest disse kenwoodene, min er en gammel arvet som fungerer som bare det, men er ingen skjønnhet ;-) Syr gjerne for deg, vettu :-)

Linnesen

Anonym sa...

Heisann! Kom over bloggen din idag, og ble så glad da du kunne sy trekk på bestilling, Jeg prøvde å sende bestilling til deg, men fikk beskjed om at mailadressen din ikke funket lengre, så jeg fikk mailen i retur...:-(
Om du fremdeles tar bestilling på trekk til kjøkkenmaskin, kan du sende meg en Mail på siri@kaspara.no ?
Mvh siri

Anonym sa...

Hei,
Dersom jeg bestiller trekk til kjøkkenmaskin kan du da lage dette i sort lin - med hvitt trykk?
Caroline

Anonym sa...

Jeg ønsker veldig gjerne å bestille meg et slikt kjøkkenmaskintrekk! De var jo bare såå fine! Kan du sende meg en mail for nærmere info: guromartine_gc@hotmail.com

Anonym sa...

Hei!
Jeg vil veldig gjerne bestille et kjøkkenmaskintrekk av deg. Ønsker å få det i "linfarge", med hvite bånd og teksten som på bildet.
Fint om du sender meg en mail til gro_k@hotmail.com

Unknown sa...

Hei😊Syr du fortsatt slike trekk til kjøkkenmaskin? Ønsker meg i linfarge med hvit skrift😘

Populære innlegg