torsdag 1. mars 2012

Islykt og karneval

... Mellom slagene av sykdom, vel og merke. Som resten av landet er liebråten særs sykdomsbefengt om dagen, og nå når det skulle bli bedre har det heller hatt negativ utvikling vil jeg si... Jeg har bodd på sofaen under pleddet med verking i kropp, hodepine og skikkelig forkjølelsesvondter. Peder er sørpe forkjøla og jammen måtte vi hente Jenny i barnehagen i dag. Hun hadde det samme som meg, men toppet det hele med å kaste opp... Hmmm... vet ikke helt om det er omgangssyke eller bare en reaksjon på feber... Men på fredag var de begge i såpass form at de fikk med seg karnevalet i barnehagen, og her kommer noen bilder :-)

Jenny har aldri vært noen prinsesse-jente, men det siste halvåret har plutselig interessen for glitter og stas våknet. Så da hun ville være prinsesse (og ikke dinosaur-drage som i fjor... hi hi) så fikk hun selvsagt lov til det :-D

Peder måtte jo bare være en liten løve, med sin røde manke og sterke gemytt :-)
 Utrolig god match på hårfarge og løvemanke :-D Snilleste løven som finnes, delte ut nusser til alle små-prinsessene på Brumlemann, men synes det var kjemperart hele konseptet.
 Hmmmm... En avventende liten løvegutt... Rare greier dette her altså!
Bare slapp av du lillebror, jeg skal passe på deg!!
 ... enten du vil eller ikke... ;0D

Så kom lørdagen og da ble Peder syk igjen. Snørr snørr og snørr, vondt øre og hoste... Jenny hadde samlet tomme melke- og juicekartonger lenge, så da Peder sov lagde vi iskubber med konditorfarge og frøs ned ;-)
Men så ble jammen jeg syk også, så først i går fikk vi karret oss utpå trappa og stablet opp en flott lyslykt. Jenny danderte kubene og knipset bildene etterpå. Snakk om stooor jente!!


Ble såååå fint med skikkelig ordentlig konditorfarge i vannet. Men neste gang skal jeg bruke hansker... Gikk med grønne fingertupper i tre døgn...

Ha en fin- fin onsdag, så satser vi på formstigning her :-)

Linnesen

2 kommentarer:

Frøken Andersen sa...

Så fine karnevalsbarn og fin islykt! Vi har brukt å lage sånne på jobb(i barnehagen)...da har vi brukt engangshansker også..blir skikkelig kule som lykter man kan henge opp ;) Går også ann å bruke flytende maling i vannet =)
God bedring til alle i heimen =)
Klem Line

Linnesen sa...

Tusen takk for gode tips, men jeg skjønte jo ikke helt hvordan du henger opp de hanske-lyktene da?!? Hmmm...

Linnesen :-)

Populære innlegg