torsdag 1. mars 2012

HURRAAAA; vi er med i finalen på Bergene Holm!!

I går fikk vi en skikkelig gladmelding mellom snørrfiller og halspastiller. Av alle de påmeldte til denne temmelig prestisjetunge konkurransen- jo, det vil jeg påstå det er! Temmelig flotte premier, og da jeg kikket på denne linken  www.blogg.bergeneholm.no og så de som vant tidligere år, skjønner jeg at veien til førsteplassen er lang. Men tenk å være en av finalistene da, gitt!! Og det både i eksteriør og interiør. Nei, det var utrolig!!

Så følg med på Bergene Holm sin blogg, og etter hvert som man kommer nærmere en vinner så blir de presentert på NIB også.

Så da sitter jeg her i sofaen under pleddet med forkjølelsen min, og venter i spenning på fortsettelsen av denne konkurransen :-)

Det fine med å være syk er at man får tid til ting man ikke ellers tar seg tid til, så nå har jeg ryddet litt i gamle bilder, og da fant jeg dette bildet av Jenny da vi skulle sove i nytt hus for aller første gang. Husker det som om det var i går, men ser jo på Jenny at det er en god stund siden ;-) Det er ganske nøyaktig 1 år og 3 måneder siden, og myyyyye har skjedd siden.

Nå håper jeg snart å bli i form så jeg får stæsjet kjelleren ferdig, for nå er det bare litt hyller som gjenstår å få opp på Tv-stua/lekerommet/gjesterommet og treningsrom og vaskerom, boder er jammen meg ferdig!!! Så mye lettere det skal bli å holde orden nå med vaskerom og bodhyller som er praktiske, ekstra kjøleskap og fryser i kjelleren og masse plass til alt annet skit man har i skuffer og skap. Så det blir nok neste innlegg, håper jeg ;-)

Ha en flottandes torsdag!!

Linnesen

2 kommentarer:

Kjellåsen sa...

Gratulerer så mye!
Vi er også med videre i kategorien interiør og eksteriør. Kjempe spennende! Lykke til videre!
God bedring!

Emmas hvite borg sa...

Ønsker deg en herlig torsdag ♥
Vil du vinne 4 nummer av BoligDrøm kan du prøve lykken inne hos meg nå :)
Klem Anette

Populære innlegg