onsdag 25. april 2012

Klargjøring for Gilde

Neste uke kommer vårt nye familiemedlem, Gilde ;-) Hun er en kanadisk minigris som nå bor på en gård i Stathelle, men før dette var hun husgris som er både bereist og godt vant med daglig dusj sammen med matmor (!!!!), bilkjøring, sofaligging og til og med har hun reist fly. Ikke i lasterom som andre dyr men i hundebur sammen med matmor. Så nå har jeg jobbet hardt og lenge med grisehuset. Ja for hun må bo der... Kompromiss med mannen. Jeg synes det kunne vært hyggelig om hun kunne være litt inne med oss også, men det synes ikke mannen. Og dessuten har visst grisen lett for å ta vaner, så dersom hun først får lov å være litt inne, er det stor nedtur og store protester å måtte ned i grisehuset. Så derfor har jeg i to dager, tilsammen åtte timer!!! spylet ned grisehuset med høytrykksspyler- både vegger og tak, etter å ha tømt rommet for ved. Det var fult av ved, og Jenny hjalp til flink som bare det. På en helg hadde vi tømt det, og jeg kunne begynne spylejobben. Vannet rant ned vottene og inn i regnfrakken, jeg var så kald at jeg ikke greide bøye fingerne ;-D Men fint må det bli. Og i går begynte malejobben. Hadde kjøpt malesprøyte fra Biltema som ifølge fagfolk skulle duge til jobben. Men etter kort tid fant jeg ut at det ville gå mye kjappere med rulle. Så nå er troene og taket hvitt. Veggene skal slammes i morgen, og litt opp på veggen skal jeg male en lun grønnfarge. Varmelampe og halm må kjøpes, også kan Gilde komme. Jeg gleeeeeeder meg :-D

Og kanskje kanskje er hun med griseunger også, så det hadde jo vært super-bonus ;-D

 Her er grisehuset etter at jeg har spylet, ser jo veldig kleint ut her, men iallefall alle malingsflakene borte...

 Her er taket og vinduskarmene blitt hvite. Deeeeilig ;-)
 Var på hagemessen på Lillestrøm sist helg, og fikk litt ideer til uteplassen som skal bli foran huset der vi nå parkerer bilene. Har lyst på en overbygg men det må ikke bli for voldsomt siden det ligger så nærme husene. Drømte lenge om lysthus, men det hadde blitt rart på den plassen iallefall.
Mannen er jo anleggsgartner i bunnen så han har sine ideer ;-D


Likte dette godt!!

Ha en strålende onsdag!

Linnesen på landet

1 kommentar:

salige lavendel sa...

Så SPENNENDE med den lille grisen!!! De er jo så kule og skjønne, og de kan læres opp til å kunne omtrent det samme som en hund. Det finnes jo faktisk de som tar med seg grisen på valpekurs =)) Må virkelig si jeg gleder meg til å følge med her videre altså. Elsker dyr ♥♥♥ Og så var det et artig navn dere har valgt, hehe.

Populære innlegg