onsdag 17. oktober 2012

Ja, jeg skammer meg... veldig...

Det blir alt for sjelden at blogg-skriving blir prioritert, og det er flaut å se at det er over en måned siden jeg skrev sist... Men ukene flyr så inderlig fort, og bloggen får lide for tidsklemma.
Skulle prøve å ta bilde av meg selv med min nye Skappel-genser, men neimen om det var så enkelt å ta bilde selv med et speil som reflekterte blitzen etc... Noe stort fotograf-talent skal jeg ikke skryte på meg å være ;-) Så dere får unskylde kvaliteten på bildene av meg. Jenny derimot i sin matchende genser ble jo ganske sjarmerende.

Jeg er jo dessverre ikke helt opp like høy som disse Skappel-jentene, så jeg kjøpte inn 6 nøster av tynn alpakka og 6 nøster av Farytail sitt garn. Iris-garnet som er i den originale Skappel-genseren er jo som kjent utsolgt over hele landet, så da ble dette en god erstatter. Ikke fult så langhåret, men jeg ser jo at nå når jeg bruker den, blir den absolutt mer pustete etterhvert. Og ja, jeg bruker den maaaaasse!!! Den er nydelig deilig, selv om jeg gikk på en smell og strikket armene alt for lange, og måtte ta opp... Hrmfff... AMATØR!! Jeg sier det selv, for strikking har virkelig aldri vært min greie. Men å strikke rett og vrang, det greier jeg!! Og hekta, ja det blir man!!! Iallefall ble jeg det ;-D Nå er jeg snart ferdig med den tredje genseren, og må ha en til meg selv i kitt-fargen tror jeg.

Ellers på huset/gården er trøkket på låven for tida.... Ja det er dødskjedelig, men sånn er det å bo på gård. Tenkte jeg skulle legge med et bilde av det også, og fortelle at det absolutt er en stor, for ikke å si enorm vrangforestilling om at livet på gården er harmoni, idyll og pur lykke. Begynner å bli litt lei både husbonden og jeg av vedlikehold på låven. Skulle jo egentlig bare bytte rekkverk og lage nye låvedører, men jammen viser det seg at en god del av reisverket er råttent, og da må jo det bare byttes ut når man først er igang... En masse penger for ikke snakke om tid går med til slike kjipe saker...
Men, om snaue 5 uker skal vi til syden hele familien, og det er en fantastisk gulrot å ha der fremme!!!

Her kommer noen glimt fra høsten her på Liebråten og noen ivrige små-snekkere som også ville ha snekker-prosjekt.
 På Jenny sin genser brukte jeg 42 masker på forstykket og 48 på bakstykket. Armene la jeg opp 24 masker. Lagde bakstykket 42 riller og fremstykket 40 riller.

 På min genser la jeg opp 68 masker på forstykket og 72 på bakstykket. Tror det er 80 masker de har i oppskriften, og den blir veldig veldig over-sized. Gjorde armene slankere også, la opp 30 masker så sitter den litt bedre rundt underarmen når jeg dytter den opp, noe jeg egentlig gjør hele tiden :-)
Hei, Georg - du har noe på nesa...

 Nok av saker å bruke tid og penger på når man bor på gård. Mye av det er morsomme saker, men slike ting er ikke fult så kult.
Balanse-løype er ganske morsomt da! Snekkerte i vei med god hjelp av Jenny sin venninne og Peder satset alt for å holde følge med de store jentene...


Ingenting å si på konsentrasjonen iallefall...
 
Nei, pokkers så ergelig... Opp igjen...
 
Ha en fin dag og uke alle mann, jeg skal nå kaste meg over skoleoppgaver,
flittig student som jeg er ;-)
 
Linnesen

2 kommentarer:

Helle sa...

Flinka! Så du hadde så flott genser i garderoben i går, men fikk ikke sagt det i kaoset :) Den var virkelig flott! Herlige barn som leker :)

Linnesen sa...

Takk, Helle, ja det er herlig kaos på all-idretten, og Jenny er så for at Benjamin også er der!

Har du begynt å strikke? Lille Stasjon har nå fått inn Iris-garnet igjen i forskjellige farger. Genseren jeg er igang med nå er kitt-farget ;-D

Klem klem

Populære innlegg